Нападателят на ЦСКА - София - Браян Морено, няма да бъде на разположение на Саша

...
Нападателят на ЦСКА - София - Браян Морено, няма да бъде на разположение на Саша
Коментари Харесай

Висящи с картони и наказани в ЦСКА - София преди мача със Спартак

Нападателят на ЦСКА - София - Браян Морено, няма да бъде разполагаем на Саша Илич за идното домакинство на Спартак (Варна), предава “Тема Спорт ”. Срещу ЦСКА 1948 колумбиецът получи петия си жълт картон от началото на сезона - четири от тях в границите на сезона в efbet Лига, както и още един, получен в шампионата за Купата на България, което значи, че ще изтърпи наказване от една среща. Морено се завърна в ЦСКА - София за дербито в Бистрица, откакто бе пропуснал мача с Локомотив Пловдив на “Българска войска ” в предходния кръг поради заболяване.

Наказание в лагера на “червените ” ще изтърпи още и Жеферсон, който натрупа общо 9 публични предизвестия. Заради това той е навън за идващите два дуела на “Армейците ”.

След мача със Спартак (Варна)  “червените ” излизат в среща от 1/4-финалите на шампионата за купата на България срещу Черно Море (Варна), която е на 4 април (вторник) от 20:00. За нея под въпрос е Джонатан Линдсет. Норвежецът е натрупал все още 4 жълти картона и при последващо публично предизвестие ще пропусне един мач за ЦСКА - София.

След мачовете против двата тима от Варна за “армейците ” предстоят две тежки столични дербите - посещение на Славия на стадиона в квартал “Овча Купел ”, както и среща с безконечния враг Левски.

Саша Илич не би трябвало да пести сили против нито един от четирите противника, с цел да може тима му да остане в борбата и за двете оценки, само че ще би трябвало да реши и по какъв начин да построи тима си тактически, с цел да не допусне нови осъдени играчи.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР